Абонаментна поддръжка на асансьори и ескалатори

24 часа 7 дни в седмицата 365 дни в годината поддръжка на асансьори и ескалатори. В Пловдив, Карлово ,Хисаря , Първомай и Велинград.

Обслужване на асансьора по инструкция на производителя.
Без допълнително заплащане независимо от броя на аварийните спирания на асансьора.
С удостоверение №ПД079 издадено от председателя на ДАМТН за извършване на поддържане, ремонтиране и преустройство на асансьори.
Предлагаме устройства за контрол на достъп в асансьорите и решаваме проблема със съседите които не плащат , а се возят на асансьорите.
parallax background

Ремонт и модернизация

С Нас можете да ремонтирате асансьора си сега ,да го направим така, че да отговаря на европейските норми на безопасност. При това с възможност европейско финансиране и на разсрочено плащане.

При желание от ваша страна, нашите специалисти ще посетят вашия асансьор, ще извършат обстоен оглед ,ще ви издадат протокол, ще ви посъветват какво е за ремонт и всичко това напълно безплатно.
Разполагаме със собствена материална база и резервни части на всички асансьори
Ремонтните и монтажните дейности се извършват от висококвалифицирани техници, които и на всеки две години преминаван квалификационни курсове.
Обслужване на асансьора по инструкция на производителя.
Нашите клиенти знаят , че при ремонтите заплащат само стойността на вложените материали, трудът влиза в месечния абонамент.
С удостоверение №ПД079 от 19.03.2008г. издадено от председателя на ДАМТН за извършване на поддържане, ремонтиране и преустройство на асансьори

Заявете оглед на вашия асансьор от наш експерт

и ние ще се свържем с Вас за уточняване на детайлите

Вашето име*

Телефон за контакти*

Email*

Град*

Адрес*

Допълнително описание