Абонаментна поддръжка на асансьори и ескалатори

24 часа 7 дни в седмицата 365 дни в годината поддръжка на асансьори и ескалатори. В Пловдив, Карлово ,Хисаря , Първомай и Велинград.

Денонощен телефон за връзка
30 минути време за реакция.

С безплатно смазване на асансьорната уредба.

 

Обслужване на асансьора по инструкция на производителя

 

Без допълнително заплащане независимо от броя на аварийните спирания на асансьора.

С удостоверение №ПД079 издадено от председателя на ДАМТН за извършване на поддържане, ремонтиране и преустройство на асансьори.

Предлагаме устройства за контрол на достъп в асансьорите и решаваме проблема със съседите които не плащат , а се возят на асансьорите.

Ремонт и модернизация

С Нас можете да ремонтирате асансьора си сега, да го направим така, че да отговаря на европейските норми на безопасност. При това с възможност европейско финансиране и на разсрочено плащане.

  • При желание от ваша страна, нашите специалисти ще посетят вашия асансьор, ще извършат обстоен оглед ,ще ви издадат протокол, ще ви посъветват какво е за ремонт и всичко това напълно безплатно.
  • Разполагаме със собствена материална база и резервни части на всички асансьори
  • Ремонтните и монтажните дейности се извършват от висококвалифицирани техници, които и на всеки две години преминаван квалификационни курсове.
  • Обслужване на асансьора по инструкция на производителя.
  • Нашите клиенти знаят , че при ремонтите заплащат само стойността на вложените материали, трудът влиза в месечния абонамент.
  • С удостоверение №ПД079 от 19.03.2008г. издадено от председателя на ДАМТН за извършване на поддържане, ремонтиране и преустройство на асансьори

Заявете оглед на вашия асансьор от наш експерт

и ние ще се свържем с Вас за уточняване на детайлите