ПЪТНИЧЕСКИ АСАНСЬОРИ

Пътническите асансьори са най-разпространеният вид асансьорни уредби, срешат се постоянно в нашето ежедневие и затова са най-добре развити и с най- широко приложение. Срещат се в два типа с електро-механично задвижване и с електро-хидравлично задвижване.

Видове пътнически асансьори

Хидравличните асансьори
Хидравличните асансьори са предназначени за сгради с слабо натоварен трафик и височина на повдигане до 8 етажа. Перфектният вариант за жилищни сгради, тъй като машинното помещение на асансьорната уредба е разположено до дъното на шахтата , то се вписва чудесно в избите и практически няма никакъв шум по височината на сградата.
Електро-механичните асансьори
Електро-механичните асансьори са няколко модела. Според това дали имат или нямат машинно помещение (М.П.) са със М.П. или без М.П. Асансьорните уредби без М.П. са най- новата разработка в асансьоро-строенето.Характеризират се с голяма височина на повдигане, голям и интензивен трафик,при малки консумации на ток и при висока скорост на движение. Тези асансорни уредби са клас „А“ благодарение на без редукторният си двигател ,който се намира на тавана на шахтата, комбиниран с честотно регулатор се използва много малко ток при работата на асансьора. За сравнение за един асансьор без М.П. за 8 лица се използва двигател с мощност 3 kw, а при асансьор с М.П. се използва 6.8 kw. Асансьорните уредби с М.П. са доказали своята издържливост във времето. Те могат да бъдат с горно М.П. или с долно М.П. Това са класическият тип асансьори ,комбинирани с честотно регулатор може да се постигне много добър комфорт на возене . Почти неусетно потегляне и спиране на кабината. Предимство на тези асансьори е голямата височина на повдигане , високата скорост на движение и интензивен трафик.

Свържете се с нас

За повече информация и заявки

ТОВАРО-ПЪТНИЧЕСКИ АСАНСЬОРИ

Товаро-пътнически асансьори могат да бъдат електро-механични или електро-хидравлични.

В зависимост от височината на повдигане и големината на товара се избира най-удачния вариант за товарен асансьор.Предлагаме богата гама от товаро-пътнически асансьори с товароподемност от 500 кг до 5000кг . В момента много често се използван т.н.автомобилни асансьори с товароподемност до 4000кг и ход на кабината до 14 м. Те са използват предимно за превоз на автомобила и пасажерите в подземен паркинг или гараж, чрез тях се спестява мястото което заемат естакадите за влизане и излизане от паркинга. В зависимост от разликата между нивата на етажите се спестява място за от 4 до 10паркоместа.

Свържете се с нас

За повече информация и заявки

КУХНЕНСКИ АСАНСЬОРИ

Използват се за превоз на стоки или храни.Те са изработени предимно от санитарен INOX с цел по добра хигиена при превоз на хранителни продукти. Предлагат се електро-механични и електро-хидравлични асансьори с товароподемност до 100кг. Кухненските асансьори са много добро решение за хотели и заведения които са разположени на две или повече нива.

Свържете се с нас

За повече информация и заявки

АВТОМОБИЛНИ ПАРКИНГ СИСТЕМИ

Използват се предимно в централните части на големите градове и там където паркинга неможе да расте на ширина ,а само на височина.Предлаганите паркинг системи са с независим достъп на всеки един автомобил по отделно.Това се осъществява благодарение на движението на отделните модули както вертикално така и хоризонтално.Модулната система за паркиране позволява поставянето на един до друг в редица на 2, 3 и т.н. модули, в които количеството на автомобилите е 6 на три места . Могат да се монтират в закрити помещения или на открито.

Свържете се с нас

За повече информация и заявки